Messi fit genoeg om aan te treden in duels Argentinië

Reacties

Waar Lionel Messi stiekem even gedacht moet hebben aan een kleine rustpauze, heeft de Argentijnse bond dat scenario direct naar de prullenmand verwezen. De superster van Barcelona is fit verklaard na een lichte blessure die hij in El Clásico opliep.

Messi fit genoeg om aan te treden in duels Argentinië

Messi hield aan de 2-1 zege op aartsrivaal Real Madrid van zondag een lichte voetblessure over. 'Maar Lionel Messi is in een privékliniek in Washingthon geweest en de medische tests aldaar hebben uitgewezen dat hij volledig fit is voor de komende interlands. Het onderzoek heeft geen blessure uitgewezen.'

Zodoende kan bondscoach Gerardo Martino in de Verenigde Staten beschikken over zijn superster, die tevens de grote publiekstrekker is. Zijn aanwezigheid is uit commercieel oogpunt ook zeer belangrijk. De Argentijnen werken zondag een vriendschappelijk duel met El Salvador af. Op 1 april is Ecuador de tegenstander.

Die twee oefenduels zullen hoogstwaarschijnlijk voor Messi de 46ste en 47ste officiële wedstrijd van dit seizoen worden (voor club en land). De cijfers waarop hij kan bogen zijn indrukwekkend. De doelpuntenteller staat inmiddels op 46 en daar voegde hij 24 assists aan toe.

Op de foto: Messi kort na de verloren WK-finale tegen Duitsland, waarna hij wél tot beste speler van het toernooi werd verkozen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.