Messi bezorgt Afghaanse fan de dag van zijn leven

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Messi bezorgt Afghaanse fan de dag van zijn leven

Ken je de foto nog van het Afghaanse jongetje in het geïmproviseerde Messi-shirt? Zijn droom is inmiddels uitgekomen. Lionel Messi ontmoette dinsdag zijn aanbidder, een ontmoeting die niet lang genoeg kon duren voor Murtaza Ahmadi. Prachtige beelden!

Barcelona is overigens momenteel in Qatar voor een sponsportrip. De Catalanen speelden vriendschappelijk tegen Al Ahli en wonnen met 5-3.

• Hoe gaat het met ex-Ajacied Bruno Silva? Dat vroeg Vice Sports zich af. De Uruguayaan blikt onder andere terug op de meest zware periode in zijn loopbaan die volgde na een schouderoperatie. 'Ik bleek een infectie te hebben die m'n kraakbeen had aangetast en in m'n bloed terecht was gekomen. Mijn arm begon te zwellen en ik kreeg koorts. Ik werd in een rolstoel geplaatst en ook m'n nieren stopten met werken. Het ging steeds slechter en toen was ik bijna dood.' De inmiddels 36-jarige rechtsback hervatte vervolgens zijn loopbaan en speelt tegenwoordig voor Cerro Largo in zijn vaderland.

Het moment waarop het nummer Bohemian Rhapsody van Queen gedraaid wordt, is in december onvermijdelijk. Deze versie is voor voetballiefhebbers zonder voorkeur voor Queen wellicht wat beter te verdragen, schatten wij zo in.

Yaya Touré heeft toegegeven dat hij met alcohol op achter het stuur zat, maar wist daar op dat moment naar eigen zeggen niets van. In een verklaring tegenover de rechter stelde de Manchester City-middenvelder dat hij dacht dat hij op een feestje cola light dronk uit een grote kan. Erg geloofwaardig vond de rechter het niet. Touré kreeg een boete van zo'n 62 duizend euro en een rijverbod voor achttien maanden.

'Of ik contact heb met Danny Blind? Nee, maar Frans Hoek is natuurlijk ook keeperstrainer bij Oranje en zit er dus dicht op.'
Jan Olde Riekerink is als trainer van Galatasaray erg gelukkig met de aanwezigheid van Wesley Sneijder en Nigel de Jong. 'Ze vervullen een voortrekkersrol, doen hun mond open in de groep en laten het zien op het veld. Dat is prettig werken voor een coach.' En dat moet ook kunnen leiden tot een (hernieuwde) samenwerking bij Oranje. (Metro)

'Als je naar New York gaat heb je het Vrijheidsbeeld, als je naar Zweden komt heb je het standbeeld van Zlatan.'
Zlatan Ibrahimovic geeft op Instagram een voorproefje van wat je kan verwachten als je binnenkort Zweden een bezoekje brengt. Die rechtervoet is nog niet helemaal klaar, denken wij.

When you come to New York you have the Statue of Liberty, when you come to Sweden you have the Statue of Zlatan #comingsoon

Een foto die is geplaatst door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

• Niet alleen Cristiano Ronaldo zelf was in zijn nopjes met de Gouden bal, ook zijn zoon was er erg gelukkig mee. En dat onderstreepte hij met de dab.

• Manchester United plukte Tahith Chong afgelopen zomer weg bij Feyenoord. De zeventienjarige aanvaller liet maandag als invaller zien wat hij in zijn mars heeft. Koud in het veld voor de beloftes van United maakte hij met een schitterende goal de enige treffer van de Mancunians in het bekerduel met Southampton.

David Beckham is natuurlijk trots als zijn kroost zich laat gelden op het voetbalveld. Maar zoonlief Cruz is blijkbaar ook niet overdienstelijk als het gaat om het zingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.