Messi als Federer, Zorro-team Chelsea

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Messi als Federer, Zorro-team Chelsea

'Cristiano Ronaldo is zoals Rafael Nadal en Lionel Messi zoals Roger Federer.'
Antonio Cassano wil met deze vergelijking zeggen dat Ronaldo afhankelijker is van zijn fysieke gesteldheid, terwijl Messi meer kan leunen op zijn talent. Wij zouden Cassano overigens niet willen vergelijken met Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld in het mannentennis. (AS)

• Meer over het Italiaanse enfant terrible: dat Cassano niet het maximale uit zijn carrière heeft gehaald, wijt hij aan zijn liefde voor eten. 'Was het de seks waardoor ik weinig speelde bij Real Madrid? Nee. Ik speelde niet omdat ik tien kilo te zwaar was. Ik woog 93 kilo toen ik naar Real vertrok, terwijl mijn ideale gewicht 83 kilo is. Deze jaargang woog ik 95 kilo toen ik aan het seizoen begon', aldus de Sampdoria-aanvaller.

• Niets mis mee, die worp van Kenneth Vermeer. De Feyenoord-doelman kan niet alleen uitstekend keepen, maar kan ook goed uit de voeten op een bowlingbaan.

'We lijken wel een Zorro-team.'
Guus Hiddink ziet de humor wel in van het aantal maskers bij Chelsea, zo bleek tijdens de persconferentie van de Nederlandse manager. Cesar Azpilicueta en Nemanja Matic speelden dit seizoen al met een masker, terwijl ook Diego Costa er nu aan moet geloven. De spits heeft zijn neus gebroken, maar kan dankzij een masker zaterdag waarschijnlijk wel spelen in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United.

• Een goede jongen, die Eden Hazard. De Chelsea-aanvaller heeft een dvd met hoogtepunten uit het kampioensjaar van The Blues opgestuurd naar supporter Vladimir Howard, die met vergeetachtigheid kampt. Overigens hoeft de fan zich geen zorgen te maken dat hij de Premier League-goals van Hazard van dit seizoen vergeten is. De Belg, vorig seizoen nog de smaakmaker bij de regerend landskampioen, scoorde nog niet in de competitie. (The Mirror)

• De maker van het Doelpunt van de Maand in de Ligue 1 luistert naar de naam Gregory van der Wiel. De Nederlandse verdediger van Paris Saint-Germain maakte tegen Angers de mooiste goal van de maand januari. Overigens is de rechtsback weer klaar voor speelminuten na een blindedarmoperatie.

Gregory van der Wiel neemt de felicitaties van David Luiz in ontvangst na zijn goal tegen Angers.
Gregory van der Wiel neemt de felicitaties van David Luiz in ontvangst na zijn goal tegen Angers.

'Daar kan iedere wedstrijd je laatste zijn.'
Stan Valckx kent de risico's van het werken bij een Cypriotische club, maar het ontslag als technisch manager bij Anorthosis Famagusta zag hij niet aankomen. 'Ik ben wel een beetje verbaasd, we stonden er goed voor. Ik heb zes maanden lol en succes gehad, alleen was het de laatste tijd minder gezellig.' (FOX Sports)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.