Menzo ziet Roda JC wel zitten

Reacties

Stanley Menzo (51) staat er voor open om de nieuwe trainer te worden van Roda JC Kerkrade. De voormalige doelman van onder meer Ajax, PSV en het Nederlands elftal heeft zich aangeboden bij de Limburgse club. Dit bevestigt de Amsterdammer tegenover Voetbal International. 

Menzo ziet Roda JC wel zitten

'Onlangs heeft mijn zaakwaarnemer mijn cv naar Roda JC gestuurd. Ik zou het een fantastische uitdaging vinden, werken in Kerkrade. Roda heeft een mooi stadion en een selectie waarmee wat mogelijk is', aldus Menzo, die als hoofdtrainer eerder werkzaam was bij AGOVV Apeldoorn, FC Volendam, SC Cambuur en Lierse SK. Op dit moment traint hij Topklasser AFC.

Bij Roda JC werd onlangs René Trost ontslagen als hoofdcoach. Op dit moment nemen Rick Plum en Regillio Vrede de honneurs waar bij de club die zich opmaakt voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

In de papieren Voetbal International staat woensdag een groot interview met Menzo, die voorzitter is van de Suriprofs, de verzameling voetballers met een Surinaamse achtergrond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.