Memphis voert geheim gesprek met Manchester United

Reacties

Memphis Depay (21) heeft zijn vrije dag deze week gebruikt voor een bezoek aan Engeland. De aanvaller van PSV sprak woensdag in het diepste geheim met een delegatie van Manchester United.

Memphis voert geheim gesprek met Manchester United

Zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma en diens collega Kees Vos, de directeur van SEG, waren ook bij het onderhoud met de Engelse topclub aanwezig. Naar verluidt stond de delegatie van United onder leiding van manager Louis van Gaal. 

Van Gaal en Memphis werkten bij Oranje samen. De vijftienvoudige international, voor wie PSV tussen de 25 en de 30 miljoen hoopt te ontvangen, groeide onder de topcoach uit tot WK-sensatie. In Brazilië werd hij samen met de Fransen Paul Pogba (Juventus) en Raphaël Varane (Frankrijk) genomineerd voor talent van het toernooi.

United is niet de enige club met concrete interesse in Memphis. De topscorer van de Eredivisie heeft ook een zeer lucratieve aanbieding van Paris Saint-Germain in beraad. Ook aan die club heeft hij reeds persoonlijk een bezoek gebracht.

Memphis heeft zich voorgenomen om deze zomer te vertrekken bij PSV, maar waakt voor overhaaste beslissingen. Zijn huidige werkgever heeft toestemming gegeven voor de oriënterende bezoeken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.