Memphis voelt trots bij Olympique Lyon-debuut

Reacties

De eerste minuten voor Olympique Lyon hebben Memphis Depay trots gemaakt. De Oranje-international deed het zondag ook goed in de ogen van zijn trainer.

Memphis voelt trots bij Olympique Lyon-debuut

Memphis, die afgelopen week de overstap maakte van Manchester United naar Olympique Lyon, werd in de wedstrijd tegen Olympique Marseille (3-1) in de 79ste minuut ingebracht door trainer Bruno Génésio.

De eerste minuten, inclusief de staande ovatie bij zijn entree, maakten Memphis trots. 'Het voelt zo goed om het veld in te komen in dit shirt', liet de aanvaller weten via Twitter. 'Bedankt voor het warme welkom.'

Voor de Oranje-international bleef het niet bij woorden alleen. Genesio was te spreken over wat Memphis liet zien binnen de lijnen. 'Hij voelt zich meer comfortabel aan de linkerkant, al kan hij overal spelen', zei de trainer op de clubwebsite. 'Hij liet zien dat hij past in onze filosofie. Ik zag al een klik met de andere spelers en ik was te spreken over zijn verdedigende acties.'

De trainer van Lyon beseft dat Memphis nog niet in zijn beste vorm is. 'Hij komt nog wat wedstrijdritme tekort, maar hij is fysiek in orde. Hij is een toegevoegde waarde voor de ploeg en biedt het team ook extra variatie', aldus Genesio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.