Memphis en Siem de Jong terug bij Oranje, hoop op Robben

Reacties

Bondscoach Danny Blind verwelkomt maandag in Noordwijk ook Memphis Depay en Siem de Jong. Het tweetal is bij Oranje gehaald als vervangers van Steven Berghuis en Luuk de Jong. Blind houdt daarnaast hoop op een rentree van Arjen Robben.

Memphis en Siem de Jong terug bij Oranje, hoop op Robben

Luuk de Jong meldde zich zondag net als Berghuis eerder al deed af voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk van 7 en 10 oktober. De PSV-spits kampt na de wedstrijd tegen SC Heerenveen (1-1) met een lichte hersenschudding.

Blind heeft broer Siem de Jong opgeroepen als vervanger. De Newcastle United-huurling speelde in november 2013 zijn zesde en tot nu toe laatste interland voor Oranje.

Memphis is minder lang verstoken gebleven van interlands. De aanvaller, die bij Manchester United op een zijspoor staat, speelde in mei in Ierland zijn 24ste en tot nu toe laatste interland.

Blind rekent voorlopig niet op Arjen Robben, al is de deur niet definitief dichtgegaan. De 32-jarige aanvaller van Bayern München viel zaterdag tegen 1. FC Köln uit met een ribblessure. De 88-voudig international gaat bij zijn club herstellen. Mocht het herstel voorspoedig gaan, dan kan Blind mogelijk toch een beroep doen op Robben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.