Mel begint WBA-avontuur met remise tegen Everton

Reacties

Everton heeft nagelaten aartsrivaal Liverpool de vierde plaats afhandig te maken. West Bromwich Albion pakte op The Hawthorns een punt bij het debuut van Pepe Mel op de bank (1-1).

Mel begint WBA-avontuur met remise tegen Everton

Roberto Martínez, manager van Everton, uitte voor de ontmoeting in Birmingham zijn vertrouwen in zijn landgenoot Pepe Mel als nieuwe manager van West Bromwich Albion. De onderlinge ontmoeting bewees het gelijk, want de Spaanse vervanger van interim-coach Steve Clarke begon met een gelijkspel aan zijn Engelse avontuur.

Everton stevende aanvankelijk af op een overwinning met dank aan Kevin Mirallas (foto). De Belgische international klopte kort voor rust opponent Diego Lugano op snelheid om met een bekeken schot de 0-1 aan te tekenen.

De Uruguyaanse verdediger revancheerde zich een kwartier voor het einde. Met een fraaie kopbal zette hij met zijn eerste treffer in Engelse dienst de gelijkmaker op het scorebord. De 1-1 was het loon voor Everton dat WBA terug in de wedstrijd liet komen.

Met het gelijkspel verzuimde Everton zich in een goede uitgangspositie te manoeuvreren, acht dagen voor de immer beladen Merseyside-derby. The Toffees reizen dinsdag af naar Anfield als de nummer zes van de Premier League, slechts één punt achter rivaal Liverpool. Ondanks het punt blijft West Bromwich Albion als nummer dertien in de gevarenzone.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.