Meevaller voor Neymar brengt Dunga niet op andere ideeën

Reacties

Het is nog onduidelijk of Neymar zijn opwachting maakt in de oefenduels van Brazilië met Costa Rica en de Verenigde Staten. Bondscoach Dunga heeft andere plannen, ondanks opluchting over een mogelijk blessuregeval bij de aanvaller.

Meevaller voor Neymar brengt Dunga niet op andere ideeën

Donderdag sloeg de schrik om het hart toen Neymar tijdens de training naar zijn rechterknie greep en de training liet voor wat die was. De vrees was dat aanvaller van Barcelona, net hersteld van de bof, een zware blessure had opgelopen.

Nader onderzoek heeft die angst weggenomen. Neymar trainde een dag later gewoon weer mee. Toch blijft de vraag of hij tegen Costa Rica en de Verenigde Staten op 5 en 9 september in actie komt.

Dat heeft echter niets te maken met de eventuele fysieke problemen van Neymar. Dunga wil de oefenduels in Amerika namelijk gebruiken ter voorbereiding op de start van de WK-kwalificatie. De aanvaller van Barcelona is dan niet van de partij vanwege een schorsing voor twee duels, die hij heeft overgehouden aan de strijd om de Copa América in juni.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.