Meest loyale Eredivisie-speler Zwinkels blijft ADO trouw

Reacties

Robert Zwinkels speelt ook volgend seizoen bij ADO Den Haag. De club uit de Hofstad heeft de optie in zijn contract gelicht, waardoor de doelman zijn status als meest loyale speler in de Eredivisie behoudt.

Meest loyale Eredivisie-speler Zwinkels blijft ADO trouw

Zwinkels is namelijk al aan zijn twaalfde seizoen bezig in Haagse dienst, en mag daardoor met recht een kind van de club genoemd worden, ook al was hij in die periode lang niet altijd de eerste keus op doel. De 33-jarige keeper, die dit seizoen acht keer onder de lat stond bij ADO, is daarmee de Eredivisie-speler die het langst actief is voor zijn club. Op gepaste afstand van Zwinkels volgt PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen, die onlangs ook al zijn verbintenis verlengde.

ADO meldt dat in navolging van Zwinkels ook Kevin Jansen, ofschoon hij dit seizoen niet meer speelt wegens een zware knieblessure, zijn aflopende contract in Den Haag kan verlengen. De club heeft de middenvelder een aanbieding gedaan voor één seizoen met een optie voor nog twee jaar. Bovendien heeft de residentieclub verdediger Dion Malone en doelman Rody de Boer voorstellen gedaan om hun aflopende contracten te verlengen en is ze in gesprek met aanvaller Gervane Kasteneer over een langer verblijf.

Er is nog veel meer werk aan de winkel voor ADO, want ook de verbintenissen van Ruben Schaken, Tom Trybull, Wilfried Kanon, Donny Gorter, Guyon Fernandez en Abel Tamata lopen aan het einde van dit seizoen af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.