Meespelen Van den Berg in Derby van het Noorden onzeker

Reacties

Joey van den Berg is bezig aan een race tegen de klok. De aanvoerder van SC Heerenveen is nog altijd herstellende van een liesblessure en het is daarom nog niet zeker of hij mee kan doen in de wedstrijd tegen FC Groningen van komende zondag.

Meespelen Van den Berg in Derby van het Noorden onzeker

'Joey heeft weer op het veld getraind', vertelt fysiotherapeut Erik Ten Voorde op de clubsite van de Friezen. 'We zijn rustig begonnen. Dat ging goed. De komende dagen gaan we hem meer belasten en moet blijken hoe ver hij is. Ik denk dat de beslissing pas op het laatste moment valt.'

Van den Berg raakte op 29 september voorafgaand aan het thuisduel met zijn oude club PEC Zwolle (1-1) geblesseerd tijdens de warming-up. Hij gaf eerder aan dat hij erbij hoopte te zijn tijdens de Derby van het Noorden.

Younes Namli verschijnt zondag zeker niet aan de aftrap in Groningen. De aanvaller verblijft momenteel in Denemarken, waar hij aan een buikspierblessure wordt behandeld. 'Younes volgt een speciale therapie. Hij is in het verleden vaker op deze manier behandeld en heeft er goede ervaringen mee', legt de fysiotherapeut uit. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.