McClaren vraagt om geduld bij zwalkend Newcastle

Reacties

Newcastle United beleefde zaterdagmiddag een vliegende start op bezoek bij Manchester City, maar droop vanwege een onvervalste 'Agüero-show' uiteindelijk met een 6-1 nederlaag op zak af. Trainer Steve McClaren predikt geduld om zijn zwalkende elftal op de rit te krijgen.

McClaren vraagt om geduld bij zwalkend Newcastle

De voormalig trainer van FC Twente, die met The Magpies de rode lantaarn in handen heeft in de Premier League, zegt in de Engselse pers meer tijd nodig te hebben om het tij te keren bij Newcastle. De zwart-witte formatie beleeft een miserabele seizoensstart en sprokkelde tot dusver slechts drie puntjes bijeen in acht duels, waardoor de positie van McClaren onder druk is komen te staan. 'Ik kan deze situatie niet in korte tijd omdraaien: dat heeft geduld nodig', aldus de voormalige Twente-coach, die hoopt die tijd ook daadwerlijk te krijgen.

McClaren weet de nederlaag aan de wervelwind, die Sergio Agüero vlak voor rust ontketende met de eerste van zijn vijf treffers. 'Ze hielden de druk er flink op na zijn eerste treffer en dat moest ook. Hij was fantastisch', aldus de Engelsman, die behalve over de Argentijn ook zeer lovend was over City als geheel. 'We hebben van het beste team in de Premier League verloren, want zo is het.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.