McClaren kiest voor derde ambtstermijn bij Derby County

Reacties

Steve McClaren gaat per direct aan de slag als manager van Derby County. De Engelse coach heeft een contract tot de zomer van 2018 getekend bij de huidige nummer twintig van het Championship.

McClaren kiest voor derde ambtstermijn bij Derby County

De 55-jarige McClaren werd vijftien maanden geleden nog ontslagen bij Derby County, maar keert nu terug bij de club. De oefenmeester, die tussen 1996 en 1998 ook al als assistent-trainer werkte bij Derby, zat zonder werk nadat hij op 11 maart van dit jaar op straat werd gezet door Newcastle United. Bij Derby volgt hij Nigel Pearson op, die vorige week vertrok na een ruzie met de voorzitter.

'Ik ben ontzettend blij om terug bij Derby County te zijn. Ik heb een hechte band met deze club en kijk er enorm naar uit om het project dat we in september 2013 zijn begonnen nu af te maken. Ik heb spijt van de manier waarop ik in 2015 ben vertrokken bij de club en ben zeer gemotiveerd om het goed te maken met de club en de supporters. Ik wil Derby County terug naar de Premier League brengen', aldus McClaren tijdens zijn presentatie.

McClaren is al sinds 1995 actief als trainer in het profvoetbal. Hij werkte voor Oxford, Derby County, Manchester United, Middlesbrough, FC Twente, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, wederom FC Twente, wederom Derby County en Newcastle United. Tussen 2006 en 2007 was Sir Steve bovendien bondscoach van Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.