McClaren: 'Geen moment zeker van mijn zaak gevoeld'

FC Twente-trainer Steve McClaren is na het gelijkspel tegen NAC (2-2) teleurgesteld in zijn elftal, dat er niet in slaagde een 2-1 voorsprong te behouden.

'Als je niet goed speelt moet je een manier weten te vinden om toch te winnen. Daarin zijn we opnieuw niet geslaagd. Misschien omdat we net iets te veel jonge spelers hebben', reageerde een teleurgestelde McClaren. 'Eerlijk gezegd heb ik me tijdens de wedstrijd geen moment zeker van mijn zaak gevoeld. We hebben nooit de controle gehad. Daarvan heeft NAC geprofiteerd.'

Nourdin Boukhari zorgde in blessuretijd voor de 2-2. Een verdiend punt volgens de NAC-aanvaller. 'We hebben gewoon goed gevoetbald. Veel beter dan eerder in de week tegen Heracles Almelo. Kennelijk hebben we tegen de topteams wel het juiste gevoel.'

In Enschede kwam NAC ook op voorsprong. 'Vervolgens geven we in twee minuten twee doelpunten weg. Anders had er misschien nog meer ingezeten', aldus Boukhari, die blij was met zijn late treffer. 'We bleven er in geloven. Daar zijn we in de laatste seconden voor beloond' Foto: VI Images