McClaren: 'Dit team bezorgt me zo nog een hartaanval'

Steve McClaren was verre van tevreden over het spel dat zijn FC Twente op de mat legde tegen RKC Waalwijk. Er werd weliswaar gewonnen met 0-1, maar de trainer had graag de marge wat groter gezien.

Vooral het spel na de rust stemde McClaren niet vrolijk. 'In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we nog een doelpunt nodig hadden. Maar we leunden achterover en dat kunnen we niet doen. Het spel moet stukken beter. Dit team bezorgt me op deze manier nog een hartaanval', liet hij na afloop weten.

Erwin Koeman kon, ondanks de nederlaag, positief terugkijken op de verrichtingen van zijn team. 'Ik vond dat we er vandaag voor gestreden hebben. Helaas hebben we geen punt gepakt, aangezien we wel de betere kansen hebben gehad. Als Jozefzoon vlak voor tijd een beetje gelukt heeft, kan zo de 1-1 vallen.'

'Vorige week tegen PEC Zwolle was het een grote teleurstelling. En dat zijn juist de wedstrijden waar wij onze punten moeten pakken. Maar we hebben het Twente zo moeilijk mogelijk gemaakt. Twente was te kloppen.' Foto: VI Images