Maxwell vervolgt prijzenjacht bij PSG door nieuw contract

Reacties

De Braziliaan Maxwell blijft toch nog een jaar bij Paris Saint-Germain. De 34-jarige linksback beschikte over een aflopende verbintenis en had gezinspeeld op een afscheid. Nu hebben beide partijen elkaar toch nog gevonden.

Maxwell vervolgt prijzenjacht bij PSG door nieuw contract

Het nieuwe contract van de voormalige verdediger van Cruzeiro, Ajax, Barcelona en Internazionale loopt nu tot 30 juni 2017.

De Braziliaan speelt sinds januari 2012 voor de Franse grootmacht. Destijds werd er 3,5 miljoen euro aan Barcelona betaald. Sindsdien kwam hij tot 181 officiële duels namens de Parijzenaars. Afgelopen seizoen speelde hij in 42 wedstrijden mee.

Met PSG is Maxwell de laatste jaren in Frankrijk ongenaakbaar. Zo kon de voormalige Ajacied al vier Franse titels vieren. Bovendien werd de Coupe de France twee keer in de wacht gesleept en de Coupe de la Ligue drie keer. De Franse Super Cup was eveneens drie keer een prooi voor het PSG van Maxwell.

'Het verhaal gaat verder', vertelt de verheugde Maxwell op de clubwebsite. 'We willen zoveel mogelijk prijzen blijven winnen', aldus de linksback, die in de Ligue 1 drie keer tot beste linksback van het jaar werd verkozen.

Eerder maakte de clubleiding al bekend dat hét grote doel van PSG het winnen van de Champions League is. Om die reden zal op korte termijn bekendgemaakt worden dat Unai Emery coach Laurent Blanc, die alleen in de Champions League geen succes behaalde, vervangt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.