Mathijsen volledig fit voor kraker tegen PSV

Reacties

Feyenoord kan in de strijd om de tweede plaats weer een beroep doen op Joris Mathijsen. De geroutineerde centrumverdediger is volledig hersteld van een kuitblessure, die hem ruim een maand aan de kant hield.

Mathijsen volledig fit voor kraker tegen PSV

Of de 34-jarige mandekker zondag tegen PSV zijn rentree maakt, is vooralsnog de vraag. De Rotterdammers kregen in de laatste drie winstpartijen zonder Mathijsen, tegen Heracles Almelo (1-2), Go Ahead Eagles (5-0) en RKC Waalwijk (2-0), slechts één doelpunt om de oren.

Goossens
Ook John Goossens voegde zich weer bij de groepstraining. De verwachting was dat hij een maand uit de roulatie zou zijn met een hamstringblessure, die hij eind maart opliep. Hij is dus sneller terug dan verwacht. Of de middenvelder zondag tegen PSV kan spelen, is nog onduidelijk.

Na het duel met PSV heeft Feyenoord nog wedstrijden tegen SC Cambuur (thuis) en AZ (uit) voor de boeg. De ploeg van Ronald Koeman heeft plaatsing voor de voorrondes van de Champions League in eigen hand, aangezien de Rotterdammers op de tweede plek staan. De nummer drie op de ranglijst, FC Twente, volgt op vier punten. Het elftal van Michel Jansen speelt zaterdag tegen hekkensluiter Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.