Matchwinner Djurdjevic maalt niet om handsbal

Reacties

Vitesse-spits Uros Djurdjevic liet in het midden of hij vlak voor zijn winnende doelpunt tegen Ajax hands maakte. Trainer Peter Bosz vond de 1-0 overwinning 'extra lekker', vanwege de slechte reeks die zijn ploeg achter de rug had.

Matchwinner Djurdjevic maalt niet om handsbal

Invaller Djurdjevic stond koud in het veld toen hij vijf minuten voor tijd het vonnis velde over Ajax. Bij zijn aanname leek de Serviër de bal echter met de arm te beroeren. 'Of ik hands maakte? Misschien wel, maar het was een goal en dat is belangrijk', vertelde Djurdjevic met een brede glimlach bij FOX Sports.

Voor de matchwinner, die in januari 2014 werd overgenomen van RAD Belgrado, was de treffer een belangrijk moment in zijn loopbaan bij Vitesse. 'Dit is mijn eerste doelpunt hier. Ik ben dus heel erg gelukkig. Schieten was het enige waar ik aan dacht toen ik de bal kreeg.'

Djurdjevic mocht ook de complimenten van Bosz in ontvangst nemen. 'Hij is pas twintig jaar en heeft in het begin erg moeten wennen aan onze speelwijze en het leven als prof. Uros begint zich nu goed te ontwikkelen en hij maakte een geweldige goal.'

Lekker
Vitesse boekte tegen Ajax de eerste zege na de winterstop. De voorgaande wedstrijden tegen SC Heerenveen (4-1) en FC Groningen (4-0) waren zelfs uitgelopen op afstraffingen voor de Arnhemmers. 'Als je een tijd niet gewonnen hebt, dan is het extra lekker om te winnen. We hebben vreselijk gestreden voor deze zege, dat vind ik minstens zo belangrijk als dat we geprobeerd hebben goed te voetballen', besloot Bosz.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.