Matchwinner Connolly woest op zijn coach

David Connolly was zaterdag de matchwinner voor zijn nieuwe club West Ham United in het uitduel met Preston North End (2-1). Toch was de voormalige spits van Feyenoord en Excelsior na afloop niet te spreken. Sterker nog, hij was woest.

Matchwinner Connolly woest op zijn coach

Connolly stak zijn woede over het feit dat hij niet in de basis startte niet onder stoelen of banken. De komst van Liverpool-huurling Neil Mellor zou hem zijn plaats hebben gekost. Manager Glenn Roeder zou Connolly hebben verteld dat Mellor de garantie was gegeven dat hij zou starten, iets wat Roeder overigens ontkent.

'Ik maakte op de training de hele week deel uit van de basisformatie. Toen pikten we Neil gisteren op bij het benzinestation en werd mij verteld dat hij in mijn plaats zou spelen', mopperde de Iers international tegenover de BBC.

'Dat was een krankzinnige en vreselijke beslissing, een grote klap voor mij. Het was niet eerlijk dat Neil speelde. Je moet je plaats verdienen op de training en ik ben van mening dat ik dat had gedaan. Ik weet niet of Neil de hele tijd zal spelen, maar als dat zo is dan ga ik op zoek naar een andere club. Ik ben hier niet gekomen om op de bank te zitten', aldus de boze spits.

Roeder reageerde rustig op de oorlogstaal van Connolly, die Mellor in de tweede helft verving en de winnende treffer maakte. 'Ik heb David laten debuteren toen ik bij Watford zat. Toen had hij al zijn streken. Er is niet veranderd. Het is goed dat hij met me wil praten, Connolly heeft immers een driejarig contract', aldus de van een hersentumor teruggekeerde Roeder.

Bekijk hier al onze video's