Martins Indi kan dure nederlaag niet voorkomen

Reacties

FC Porto heeft zondagavond op bezoek bij Marítimo duur puntenverlies geleden. In Estádio dos Barreiros ging de ploeg van Bruno Martins Indi met 1-0 ten onder.

Martins Indi kan dure nederlaag niet voorkomen

Daardoor kan koploper Benfica maandagavond bij Paços Ferreira de voorsprong op achtervolger FC Porto opvoeren naar negen punten. En dus kan de tweede nederlaag van dit seizoen weleens fataal zijn voor de titelaspiraties.

Bij Marítimo ontbrak de geblesseerde verdediger Kai Ramsteijn. 'Ik kreeg vorige week tegen Benfica een schop op mijn bovenbeen, vandaar dat ik er niet bij ben', liet Ramsteijn weten tegen Voetbal International. Zonder de voormalige verdediger van Feyenoord, maar met matchwinner Bruno Gallo boekte Marítimo uiteindelijk een zwaarbevochten zege op Porto.

Want aan kansen had de Portugese topclub geen gebrek. Behalve Cristian Tello en Rubén Neves kreeg ook Martins Indi een levensgrote kans. De Oranje-international miste van dichtbij en incasseerde eerder al een gele kaart, waardoor hij volgende week niet in actie kan komen in het competitieduel met Paços Ferreira.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.