Martinez: 'Kan volgend fascinerend hoofdstuk worden'

Reacties

Everton kan zaterdag rivaal en stadsgenoot Liverpool een dienst bewijzen door Manchester City te verslaan. Maar geen van de twee titelkandidaten hoeft te rekenen op hulp van The Toffees.

Martinez: 'Kan volgend fascinerend hoofdstuk worden'

Manchester City is gezien het superieure doelsaldo verzekerd van de Engelse titel als het de laatste drie duels wint. De eerste opgave van het drieluik is een bezoek aan Everton, dat bij een succes tegen op Goodison Park de grote rivaal Liverpool een helpende hand biedt voor het kampioenschap.

'Andere teams helpen is niet iets wij het doen. We concentreren ons op overwinningen voor onszelf', was manager Roberto Martinez duidelijk over de rol in de titelstrijd. 'Ik heb altijd het idee gehad dat de relatie tussen de twee clubs in deze stad ongelooflijke hoofdstukken heeft gehad. Dit kan een volgende fascinerend hoofdstuk worden.'

'Maar er mag geen twijfel zijn over onze integriteit. We willen alle wedstrijden winnen. We kijken naar onszelf. We kunnen het onszelf niet veroorloven iets weg te geven', aldus Martinez. Zijn Everton heeft nog een kleine hoop Arsenal de vierde plaats afhandig te maken en zich zo voor de voorronde van de Champions League te plaatsen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.