Martina tekent bewust nieuwe verbintenis in Waalwijk

Cuco Martina (22) heeft zich langer verbonden aan RKC Waalwijk. De veelzijdige verdediger heeft zijn tot 2014 doorlopende contract bij de Eredivisionist met een jaar verlengd.

Martina tekent bewust nieuwe verbintenis in Waalwijk

In het nieuwe contract van de international van Curaçao is een gelimiteerde transfersom opgenomen. Ook gaat de voormalig speler van RBC Roosendaal meer verdienen met zijn nieuwe verbintenis in het Mandemakers Stadion.

Hoofdscout Janus van Gelder is blij met het langere verblijf van Martina. 'Cuco is een uitermate talentvolle speler. Hij kan op de flank, maar ook in het centrum van de defensie uitstekend uit de voeten', aldus Van Gelder op de officiële clubsite.

'Cuco stond de voorbije maanden in de belangstelling van diverse clubs, maar heeft heel bewust voor een langer verblijf bij RKC Waalwijk gekozen. Hij hoopt zich in het Mandemakers Stadion verder te ontwikkelen en daarna een vervolgstap te zetten.'

Afgelopen zomer leek Martina op weg naar Roda JC. Trainer Ruud Brood, onder wie de verdediger vorig seizoen doorbrak bij RKC, hoopte de verdediger naar Kerkrade te halen. De club uit Waalwijk weigerde echter mee te werken aan een vertrek van de rechtsback. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's