Mårtensson ontevreden over debuut voor FC Utrecht

FC Utrecht verloor het vriendschappelijke duel met KV Mechelen met 2-1. Johan Mårtensson vierde zijn debuut voor de Eredivisionist.

Mårtensson ontevreden over debuut voor FC Utrecht

Mårtensson, die werd overgenomen van Helsingborgs IF, keek kritisch terug op zijn eerste optreden voor FC Utrecht. 'Dat kan nog een stuk beter', zei de middenvelder op de website van zijn nieuwe club.

Volgens trainer Erwin Koeman (foto) wilde de Zweed zich te graag laten zien. 'Maar dat komt absoluut goed', aldus de coach, die ook niet te zwaar tilde aan het resultaat. 'We beëindigden de wedstrijd met negen spelers die vorig jaar nog in Jong FC Utrecht speelden. Die jongens moeten nog wennen aan de hogere handelingssnelheid. We hebben nog drie weken om het team op Eredivisieniveau te krijgen.'

De rentree van Jacob Mulenga na maanden van blessureleed was positief voor FC Utrecht. Daartegenover stond het uitvallen van Leon de Kogel, Tommy Oar en Gianluca Nijholt. Het drietal kampte met fysieke problemen.

Frank Demouge nam de enige FC Utrecht-treffer voor zijn rekening. Dat was niet genoeg om de nederlaag te voorkomen. Kevin Vandenbergh, voormalig spits in de Galgenwaard, had KV Mechelen op een 2-0 voorsprong gezet. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's