Marseille haalt twee defensieve kompanen voor Rekik

Reacties

Karim Rekik krijgt bij Olympique Marseille gezelschap van Lassana Diarra en Javier Manquillo. De Franse topclub maakt melding van beide transfers.

Marseille haalt twee defensieve kompanen voor Rekik

De transfervrije Diarra (foto) voegt met Marseille een nieuw hoofdstuk toe aan zijn imposante voetballoopbaan. De verdedigende middenvelder heeft met Chelsea, Arsenal en Real Madrid aansprekende werkgevers op zijn cv. staan. De dertigjarige Fransman was voor het laatst actief bij Lokomotiv Moskou en tekent voor vier jaar bij de club van Rekik.

Manquillo
Marseille haalt Manquillo op huurbasis in huis. Het maakt melding van een akkoord met Atlético over de deal, die de komende dagen geformaliseerd wordt. Het voorbije jaar kwam de 21-jarige Manquillo in actie voor Liverpool. De huurling kwam tot negentien optredens voor The Reds. De vleugelverdediger maakte in zijn eerste maanden in Engeland deel uit van de basisploeg van manager Brendan Rodgers, maar verloor gedurende het seizoen zijn basisplaats. Daarom besloot Atlético zijn huurperiode, die overeengekomen was voor de duur van twee seizoenen, halverwege af te breken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.