Marco van Basten columnist van Voetbal International

Reacties

Met gepaste trots kunnen we melden dat Marco van Basten vanaf volgende week als columnist aan Voetbal International is verbonden.

Marco van Basten columnist van Voetbal International

De voormalige superspits van Ajax, AC Milan en het Nederlands elftal doet dat niet vanuit zijn functie als assistent-trainer van AZ, maar als zeer betrokken volger van de voetballerij.

Van Basten zal in zijn tweewekelijkse column zijn onafhankelijke mening geven over de vele facetten van de voetbalwereld, om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze nationale sport. Een mening die verfrissend en vernieuwend tegelijk is, bleek uit de voorgesprekken met de Wereldvoetballer van het Jaar 1992.

'Marco heeft interessante, vaak ook verrassende inzichten over het profvoetbal anno nu en in de toekomst', zegt VI's hoofdredacteur Tom van Hulsen. 'Hij ziet ook een aantal  veranderingen voor zich. Die gaat hij de komende tijd met de lezers van VI delen'..

Ex-bondscoach Van Basten wordt de vijfde oud-profvoetballer die een column voor VI verzorgt. Ronald de Boer, Ronald Waterreus, Pierre van Hooijdonk en Arnold Bruggink blijven elkaar wekelijks afwisselen in het blad en op VI Premium.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.