Manu rekent op rentree tegen PSV, Wilkshire traint weer

Reacties

Elvis Manu lijkt tijdig hersteld voor de topper tegen PSV (zondag 16.45 uur). De Feyenoord-aanvaller kampte met een liesblessure. Het Europa League-duel met Sevilla van donderdag komt nog te vroeg.

Manu rekent op rentree tegen PSV, Wilkshire traint weer

Manu (foto) ontbrak woensdag nog op het trainingsveld en richt zich op de topper in Eindhoven. 'Het ziet er goed uit', meldde Rutten tegen Voetbal International over het herstel van de 21-jarige vleugelspits.

Feyenoord werkt met een vrijwel complete spelersgroep toe naar de topwedstrijden tegen Sevilla en koploper PSV. Trainer Fred Rutten begroette woensdag wel de van een hamstringblessure herstelde Luke Wilkshire op het trainingsveld. Ook Joris Mathijsen (kuit) kan net als de Australiër wellicht al deel uitmaken van de selectie voor het thuisduel met Sevilla.

Rutten is blij dat zijn selectie met weinig blessures kampt. 'Ik vind het knap dat we in deze fase van het seizoen een fitte spelersgroep hebben. Je ziet dat de weken met een dubbel programma er toch inhakken, vaak hebben we daarna te maken met spelers die kampen met kleine pijntjes. Dan is het een lekker gevoel als je iedereen aan boord hebt.'

Overigens lijkt Khalid Boulahrouz op basis van de training van vandaag als rechtsback te starten tegen Sevilla. De 32-jarige ex-international zou daarmee, bij afwezigheid van Wilkshire, voor het eerst de voorkeur krijgen boven Rick Karsdorp én zijn eerste duel als basisspeler voor Feyenoord afwerken. Karsdorp stond in de laatste wedstrijden tegen Vitesse en FC Dordrecht nog aan de aftrap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.