Manu is Rutten dankbaar voor doorbraak bij Feyenoord

Reacties

Elvis Manu (foto) beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak bij Feyenoord. De 21-jarige aanvaller is trainer Fred Rutten dan ook zeer dankbaar. En met een nieuw contract gaat Manu vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Manu is Rutten dankbaar voor doorbraak bij Feyenoord

Na zijn uitleenbeurt aan Cambuur van vorig seizoen zag Manu dit seizoen een kans voor zichzelf weggelegd in de selectie van Rutten. 'Om eerlijk te zijn wist ik niet goed waar ik stond, maar ik had genoeg zelfvertrouwen om te beseffen dat dit het jaar zou kunnen worden waarin ik veel zou gaan spelen', aldus de aanvaller tegenover Feyenoord Magazine.

'Vanaf dag een heeft Rutten me bij de hand genomen en me op weg geholpen. Hij heeft me verteld dat ik genoeg kwaliteiten heb. Uiteindelijk ben ik blij dat ik hem heb kunnen terugbetalen.' Het seizoen begon uitstekend voor de vleugelspeler. Op 28 augustus schoot hij Feyenoord naar de groepsfase van de Europa League; in de 92ste minuut maakte hij de 4-3 tegen Zorya Luhansk.

Manu verlengde onlangs zijn contract tot medio 2017, zijn huidige contract liep deze zomer af. De geboren Dordtenaar mag met 33 officiële optredens in het huidige seizoen, waarin hij veertien keer scoorde en vijf assists gaf, zeer tevreden zijn. Feyenoord staat momenteel derde in de Eredivisie en moet Vitesse en AZ van zich af zien te houden. De derde plaats geeft recht op plaatsing voor de laatste voorronde van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.