Manu: 'Feyenoord heeft te vaak onnodig punten laten liggen'

Reacties

Hoewel Elvis Manu (21) na de twee goals van vorige week tegen AZ in het uitduel met Willem II opnieuw scoorde, trok de aanvaller na afloop van het 2-2 gelijkspel in Tilburg een wrange conclusie: Feyenoord hoeft niet meer omhoog te kijken en heeft dat aan zichzelf te danken.

Manu: 'Feyenoord heeft te vaak onnodig punten laten liggen'

Door het gelijkspel is het gat met nummer twee Ajax opgelopen tot acht punten. Ook naar beneden toe is het verschil groot voor Feyenoord, dat zeven punten voorsprong heeft op nummer vier Vitesse. Zodoende stevenen de Rotterdammers dus af op de derde stek en daarmee een startbewijs voor de voorronde van de Europa League.

'We moeten ons richten op de derde plaats', beaamt Manu (op de foto juichend na zijn goal) op de clubwebsite. 'Of we daarmee tevreden kunnen zijn? We plaatsen ons dan in elk geval direct voor Europees voetbal, maar het is ook duidelijk dat we dit seizoen te vaak onnodig punten hebben laten liggen. Wij horen hier normaal gesproken ook te winnen.'

Voor Manu betekende het openingsdoelpunt in Tilburg zijn zevende treffer van dit seizoen. 'De bal viel opeens voor mijn voeten en ik schoot zonder na te denken binnen. Ik heb dit seizoen vaker kunnen laten zien dat ik op die manier kan scoren.'

Manu besluit het seizoen met Feyenoord met nog vier duels. Go Ahead Eagles en Vitesse komen nog naar De Kuip, terwijl er uitwedstrijden met FC Groningen en PEC Zwolle op het menu staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.