Mancini ziet 'idioten' zijn Inter-plannen dwarsbomen

Reacties

Roberto Mancini kon er met zijn hoofd niet bij. Eén kapitale fout maakte woensdag tegen Napoli een einde aan de Coppa Italia-aspiraties van Internazionale.

Mancini ziet 'idioten' zijn Inter-plannen dwarsbomen

'Ik ben sprakeloos', zei Mancini na de 1-0 nederlaag in Napels, waar Andrea Ranocchia zich in de blessuretijd liet verrassen door een ingooi van Faouzi Ghoulam. Gonzalo Higuaín deed namens Napoli de rest, waardoor Inter in plaats van een verlenging een zware teleurstelling moest slikken.

'Je mag zo’n goal niet tegenkrijgen, je mag dat gewoon niet! Het was ook meteen gedaan, met nog dertig seconden op de klok', zei Mancini. 'Het was een prima optreden tot dat moment. Maar je moet goals maken en er geen incasseren. En dat laatste doen we steeds.'

'Ik kan maar één ding zeggen: we zijn idioten. We spelen goed genoeg, maar dan zijn er weer die idioten en gaan we er soms veel te slap in. Om op deze manier een goal tegen krijgen, dat is toch absurd? Higuaín is slim en ervaren, maar er staan er vijf van ons tegen één.'

Met de uitschakeling in de kwartfinale moet Inter ook een streep zetten door de Coppa Italia als prijs, terwijl kwalificatie voor Europees voetbal getuige de dertiende plaats in de Serie A nog een hele klus wordt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.