Mancini: 'Soms genoeg om je voet tegen bal te zetten'

Met de 2-1 zege op West Ham United heeft Manchester City een volgende stap gezet richting het bereiken van de tweede plaats. Tot tevredenheid van manager Roberto Mancini, die zijn ploeg wel meer doelpunten had willen zien maken.

Mancini: 'Soms genoeg om je voet tegen bal te zetten'

'De zege was belangrijk', zei hij na afloop. 'Ik ben er blij mee, al hadden we wel zes keer kunnen scoren. De eerste goal was geweldig, maar soms is het genoeg om je voet tegen de bal te zetten. Soms willen we het te mooi doen.'

Volgens Mancini is de blessure van Joe Hart niet ernstig. De keeper kreeg in het duel last van zijn rug, waarna zijn blunder ook nog de tegentreffer inleidde. Nog niet alles in de competitie is gespeeld volgens Mancini, dus ook in dat opzicht is de conditie van Hart een meevaller.

'We moeten de competitie goed afsluiten. We hebben nog zeges nodig om zeker te zijn van de tweede plaats. Dan wacht ook nog de finale van de FA Cup (tegen Wigan Athletic, red.).' In de competitie spelen The Citizens nog tegen Swansea City, Reading en Norwich City.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen