Mancini ontsnapt aan schorsing na aanvaring met Moyes

De Engelse voetbalbond (FA) heeft Roberto Mancini een milde straf gegeven. De manager van Manchester City kreeg slechts een geldboete voor zijn aanvaring met David Moyes van Everton. In de blessuretijd van Manchester City-Everton (0-2) op 24 maart gingen de managers bijna met elkaar op de vuist, waarop arbiter Peter Walton besloot het tweetal van het veld te sturen.

'Ik heb na de wedstrijd gesproken met David en als ik een fout gemaakt heb spijt me dat richting hem en de scheidsrechter', aldus de Man City-manager na de 2-0 nederlaag. 'Ik deed er alles aan om de bal te krijgen, omdat er nog maar vijf minuten te spelen was. Ik was gefrustreerd. De scheidsrechter stuurde me weg, maar ik denk dat we er verder een punt van moeten maken.'