Mancini geeft Italiaanse opstelling voor oefenduel met Oranje alvast prijs

Reacties

Roberto Mancini heeft geen geheimen voor het oefenduel van maandag met het Nederlands elftal. De Italiaanse bondscoach heeft zondag alvast zijn opstelling prijsgegeven.

Mancini geeft Italiaanse opstelling voor oefenduel met Oranje alvast prijs

Italië begint in een 4-3-3-systeem tegen Oranje en Mario Balotelli start op de bank. De spits had een basisplaats tegen Saoedi-Arabië en Frankrijk, maar maandag krijgt Andrea Belotti van Torino de kans in de punt van de aanval. Simone Verdi (Bologna) en Lorenzo Insigne (Napoli) zijn tegen Oranje de vleugelaanvallers.

Op doel staat maandag Mattia Perin, de keeper van Genoa die volgens Italiaanse media dicht bij een transfer naar Juventus is. De achterhoede wordt gevormd door Davide Zappacosta (Chelsea), Daniele Rugani (Juventus), Alessio Romagnoli (AC Milan) en Dominico Criscito (Zenit Sint-Petersburg); op het middenveld staan Jorginho (Napoli), Bryan Cristante (Atalanta) en Giacomo Bonaventura (AC Milan).

De oefenwedstrijd tussen Italië en Nederland wordt gespeeld in Turijn en begint om 20.45 uur. Italië gaat net als Nederland niet naar het WK.

Lotgenoot Italië vormt laatste 'examen' voor Oranje van Koeman
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.