Manchester United naar finale League Cup

Manchester United gaat het op 26 februari in Cardiff opnemen tegen Wigan Athletic in de finale van de League Cup. De ploeg van coach Alex Ferguson was in de halve finale net iets sterker dan Blackburn Rovers.

Op Old Trafford moest de beslissing vallen nadat beide clubs elkaar in de heenwedstrijd op een 1-1 gelijkspel hadden gehouden. Voor eigen publiek zegevierde Man United met 2-1. Louis Saha volleerde in de 51ste minuut de beslissende treffer binnen op aangeven van Wayne Rooney.

Ruud van Nistelrooy zal gemengde gevoelens aan het duel hebben overgehouden. In de achtste minuut zette hij The Mancunians op een 1-0 voorsprong, door na een assist van Wayne Rooney vanaf tien meter te scoren.

Maar vlak na de gelijkmaker van Steven Reid faalde Van Nistelrooy vanaf de strafschopstip. Brad Friedel keerde in de 42ste minuut de inzet van Van The Man na een handsbal van Zurab Khizanishvili.