Manchester United bevestigt megadeal Martial

Reacties

Manchester United heeft de komst van Anthony Martial (19) bevestigd. AS Monaco ontvangt naar schatting een bedrag van minimaal vijftig miljoen euro voor de aanvaller.

Manchester United bevestigt megadeal Martial

De negentienjarige frontman is een vierjarig contract met een optie op nog een extra seizoen overeengekomen bij Manchester United, dat zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt al ontdeed van aanvallend ingestelde spelers als Adnan Januzaj (Borussia Dortmund) en Javier Hernández (Bayer Leverkusen).

Met Martial krijgt Louis van Gaal de beschikking over een van de grootste talenten van Europa. De rechtspoot was afgelopen seizoen in 35 duels (19 basisplaatsen) negen keer trefzeker voor Monaco, dat hem in 2013 overnam van Olympique Lyon. De club wilde hem dan ook niet kwijt, benadrukte Vadim Vasilyev (vice-president AS Monaco).

'Maar Manchester United deed een ongelooflijk aanbod, dat Anthony noch Monaco kon weigeren', lichtte Vasilyev de transfer toe. Over de precieze transfersom is nog geen duidelijkheid. De Monegasken lijken minstens vijftig miljoen euro te ontvangen, maar er gaan in Franse media ook geluiden op dat het om een bedrag van tachtig miljoen euro zou gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.