Manchester City wint nu wel in FA Cup van Leicester City

Manchester City heeft zich dinsdagavond voor de vierde ronde van de FA Cup geplaatst. Het sterrenensemble van Roberto Mancini versloeg in de derde ronde-replay het Leicester City van Sven Göran Eriksson met 4-2.

Manchester City wint nu wel in FA Cup van Leicester City

De Zweed, voormalig trainer van The Citizens, had in het eerste duel een replay afgedwongen door City op een remise te houden. Dinsdag bleef een nieuwe stunt uit.

Carlos Tévez (foto) zorgde na vijftien minuten met een knap en hard schot voor de openingstreffer. Het doelpunt van de Argentijn werd even later al onschadelijk gemaakt door een benutte strafschop van Paul Gallagher. Zijn inzet verdween recht door het midden in het City-doel: 1-1

City liep vervolgens door doelpunten van Patrick Vieira (intikker na mooie aanval) en Adam Johnson uit naar een veilige 3-1 marge. Lloyd Dyer bracht nog wel even de spanning terug, maar de afstandsknal van Aleksandar Kolarov bracht aan alle twijfel een einde.

Overige uitslagen in derde ronde FA CupWolverhampton Wanderers – Doncaster Rovers (2) 5-0Cardiff City (2) – Stoke City 0-2 Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's