Manchester City komt met geniale Wolf of Wall Street-imitatie

Reacties

Kyle Walker blijft langer bij Manchester City. Dat heeft de Premier League-club donderdag op ludieke wijze bekendgemaakt.

Manchester City komt met geniale Wolf of Wall Street-imitatie
© screenshot

Walker stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München. Sinds Pep Guardiola de invulling van zijn defensie heeft omgegooid, is de 33-jarige rechtsachter niet altijd meer zeker van een basisplaats. Aangezien Walker nog een eenjarig contract had, leek een overstap niet ondenkbaar.

De laatste weken werd echter duidelijk dat Walker zijn toekomst toch in Manchester ziet. De routinier heeft zich toch weer in de basis geknokt en kwam tot nu toe iedere Premier League-minuut in actie. Bovendien ligt hij buitengewoon goed in de groep.

Dat blijkt wel uit de manier waarop City zijn contractverlenging donderdag bekendmaakt. Lolbroek Walker imiteert Leonardo DiCaprio tijdens zijn fameuze speech uit de film The Wolf of Wall Street. Ook de rest van de City-selectie speelt overigens een prima rol in de video. Walker ligt nu vast tot medio 2026.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.