Man Utd volgt PSV'er Arias nauwlettend

Reacties

Santiago Arias (22) is een van de spelers die nauwlettend wordt gevolgd door Manchester United. De Colombiaanse PSV-rechtsback is in de voorbije periode meerdere keren door verschillende scouts van de topclub bekeken.

Man Utd volgt PSV'er Arias nauwlettend

Manager David Moyes is een groot voorstander van de komst van de international, maar dat hoeft niet per se in Arias’ voordeel te werken. Hoewel hij afgelopen zomer voor zes jaar tekende als opvolger van Sir Alex Ferguson, is het vanwege de zwaar tegenvallende prestaties allerminst zeker dat Moyes ook aan zijn tweede seizoen mag beginnen.

Het management van Arias is op de hoogte van de sluimerende interesse, maar wil niet reageren omdat er geen sprake is van een concreet voorstel. Ook PSV is nog niet gecontacteerd door Manchester United. De Eindhovenaren namen Arias vorige zomer voor 675 duizend euro over van Sporting Lissabon en mede door zijn prestaties bij PSV lijkt hij naar het WK te gaan komende zomer.

Toch was er ook tegenslag voor Arias. De arbitragecommissie van de FIFA oordeelde dat hij zijn oude club La Equidad uit Colombia 150 duizend euro moet betalen. Dit omdat Arias in 2011 zijn overeenkomst met de club om een onrechtmatige reden heeft verbroken. Arias was van mening dat hij amateur was in Colombia en tekende een contract bij Sporting Lissabon, waar hij per maand bijna honderd keer zo veel ging verdienen als hij in Colombia deed. Hij kan nog wel in beroep tegen die uitspraak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.