Man Utd maakt in slotfase gelijk tegen Sunderland

Sunderland leek op Old Trafford lang op weg naar een overwinning, maar in de slotfase kwam Manchester United nog op gelijke hoogte. Anton Ferdinand was de schlemiel bij de bezoekers.

Man Utd maakt in slotfase gelijk tegen Sunderland

Het broertje van Man Utd-verdediger Rio Ferdinand werkte in blessuretijd een voorzet van Patrice Evra in eigen doel. Kort daarvoor was Kieran Richardson na zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Op bezoek in Manchester kwam Sunderland twee keer op voorsprong. Darren Bent maakte in de zevende minuut zijn zevende competitietreffer van het seizoen met een schot van buiten het strafschopgebied.

Pas in de 51ste minuut bracht Dimitar Berbatov de thuisclub weer op gelijke hoogte. De Bulgaar passeerde Craig Gordon met een omhaal (foto onder). Zeven minuten later zette Kenwyne Jones de bezoekers echter opnieuw op voorsprong.

Door het gelijkspel is Manchester United weer koploper in Engeland, maar de ploeg van manager Sir Alex Ferguson kan zondag gepasseerd worden door Chelsea. Sunderland bezet de zesde plaats, met zes punten minder dan Manchester United

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen