Man Utd houdt verhuurde ex-PSV'er Pereira langer aan boord

Reacties

Daags na zijn verhuur aan Valencia heeft Andreas Pereira zijn contract bij Manchester United verlengd. De voormalig jeugspeler van PSV ligt nu tot 2019 vast, met een optie voor nog een seizoen.

Man Utd houdt verhuurde ex-PSV'er Pereira langer aan boord

De 21-jarige Belgische spelmaker kwam in 2005 terecht in de jeugdopleiding van PSV, maar werd in 2012 weggeplukt door Manchester United. Daar maakte hij in augustus 2014 zijn officiële debuut, toen hij van Louis van Gaal mocht invallen tijdens de 4-0 nederlaag tegen MK Dons voor de League Cup.Vorig seizoen besloot Man Utd hem te stallen bij Granada. In de Primera División speelde hij vrijwel alles, maar Pereira kon niet voorkomen dat zijn tijdelijke werkgever degradeerde. Dit seizoen mag hij het dus een stapje hoger proberen, bij Valencia.

'Andreas is nu al een zeer goede speler', aldus manager José Mourinho over het nieuwe contract van zijn pupil. 'Ik heb geen enkele twijfel dat hij de potentie heeft om in de toekomst een van de grotere spelers van deze club te worden.' Ook Pereira zelf is uiteraard blij. 'De manager is hier een geweldig team aan het bouwen, daar wil ik zo snel mogelijk deel van uitmaken. Ik wil hem bedanken voor zijn hulp, begeleiding en vertrouwen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.