Man of the Match Blind: 'Opnieuw een goede teamprestatie'

Reacties

Met Daley Blind als centrale verdediger hield Manchester United opnieuw de nul. Bij Aston Villa werd gewonnen (0-1) en de Amsterdammer werd gekozen tot Man van de Wedstrijd.

Man of the Match Blind: 'Opnieuw een goede teamprestatie'

'Vooral de eerste 25 minuten wisten we goed onder hun druk vandaan te komen. We wisten steeds de vrije man te vinden', zei Blind voor de camera van FOX Sports. De Belg Adnan Januzaj maakte daarna met een gelukje de enige treffer, waarna Aston Villa wel wat beter in de wedstrijd kwam.

'Maar ze kregen geen grote kansen', vervolgt de verdediger, die vond dat zijn team amper in de problemen was gekomen op Villa Park. 'Ze gaven wat voorzetten, maar kwamen niet tot schoten op doel. We stonden goed en compact.'

Teamprestatie
Blind werd uitgekozen tot de beste van het veld, maar dat was volgens hem niet het belangrijkste van de avond. 'We hebben opnieuw een uitstekende teamprestatie geleverd', vond hij. Manchester United staat na twee wedstrijden nog steeds op het maximum in de Premier League.

Voor Blind komen er nu cruciale weken aan. Want buiten de zware partijen in competitieverband staat ook de dubbel tegen Club Brugge, voor een plaats in de groepsfase van de Champions League, midweeks op het programma voor het elftal van manager Louis van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.