Málaga verliest duel met Athletic binnen drie minuten

Málaga had zondag naar de vierde plaats kunnen stijgen bij een overwinning op Athletic de Bilbao. De ploeg van Ruud van Nistelrooij (die niet aan spelen toekwam) en Joris Mathijsen verloor echter kansloos: 3-0.

In de eerste helft ging de strijd tussen beide ploegen nog gelijk op. In evenwicht zochten de teams de kleedkamer op. Dat een kwartier in de tweede helft een 3-0 tussenstand op het scorebord stond was verrassend.

In de 58ste minuut was Fernando Amorebieta verantwoordelijk voor de openingstreffer, twee minuten later maakte Mikel San José de 2-0 voor Athletic de Bilbao. Tot overmaat van ramp slaagde Gaizka Toquero er nog geen minuut later in de score naar 3-0 te tillen.

Zo werd Málaga binnen drie minuten uit de wedstrijd gespeeld. De club, die nog steeds achtste staat in de Primera División, kwam niet meer aan scoren toe. Bilbao mag tevreden zijn na de overwinning; de club staat vierde. Foto: VI Images