Málaga niet voorbij Bilbao, Atlético verslaat Valladolid

Málaga is in Spanje ook na zondag nog zonder verliespartij. Bij Athletic de Bilbao werd gelijkgespeeld. Levante en Atlético Madrid wonnen wel.

Málaga niet voorbij Bilbao, Atlético verslaat Valladolid

Athlétic de Bilbao – Málaga 0-0 Het gelijkspel betekende voor Málaga pas het tweede puntenverlies. De ploeg van Manuel Pellegrini staat nu derde met vier punten achterstand op koploper Barcelona. Bilbao, normaliter subtopper, staat op een teleurstellende vijftiende plaats met vijf uit vijf.

Levante – Real Sociedad 2-1 Vijf minuten voor tijd was het de ingevallen Obafemi Martins die zorgde dat Levante de punten mee naar huis nam. De Nigeriaanse spits (27) kwam, debuterend, bij aanvang van de tweede helft in het veld voor Vicente Iborra en zette zijn eerste duel direct luister bij met de winnende treffer. Levante is zodoende achtste en Sociedad dertiende.

Atlético Madrid – Valladolid 2-1Dankzij goals van Diego Godin – een vlekkeloze stift – en Radamel Falcao – een penalty – had Atlético Madrid aan 45 minuten tegen Valladolid genoeg voor een zege. Voor Falcao was het alweer zijn vijfde competitiedoelpunt in vier duels voor de Madrilenen. De goal van Valladolid kwam tot stand door een verschrikkelijke blunder van Thiebaut Courtois. De Belg liet een houdbare inzet van Alberto Bueno zomaar in zijn doel verdwijnen. Uiteindelijk won zijn ploeg wel. De thuisclub bezet momenteel de vierde plaats, terwijl Valladolid middenmoter is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen