Málaga houdt tegen Atlético de nul zonder Mathijsen

Atlético Madrid kon de defensie van Málaga niet slechten en daardoor beleefde trainer Diego Simeone een debuut met een doelpuntloos gelijkspel.

Málaga houdt tegen Atlético de nul zonder Mathijsen

Joris Mathijsen moest zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Atlético Madrid genoegen nemen met plaats op de bank van Málaga naast Ruud van Nistelrooy. Zonder de Oranje-international rekende de ploeg van trainer Manuel Pellegrini af met een reeks van drie duels met minimaal twee tegentreffers.

Op die defensieve prestatie viel ook wel af te dingen. De Argentijnse keeper Willy (foto) hield de nul mede dankzij de lat en de hulp van Santi Cazorla op de doellijn. Bovendien toonde Atlético zich in aanvallend opzicht ook te vaak machteloos.

Málaga was niet in staat de grote ambities van de Qatarese eigenaren tot uitdrukking te brengen in het spel. Ook het inbrengen van Van Nistelrooy na ruim een uur bracht geen verbetering. Voor Atlético Madrid was het eveneens een teleurstellend resultaat. Los Rojiblancos wisselden trainer Gregorio Manzano in voor de Argentijn Diego Simeone in de hoop de weg omhoog in te slaan. Door het gelijkspel in Málaga blijft Atlético veroordeeld tot de grauwe middenmoot. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's