Makkelijke zege Sevilla, rood ex-Feyenoorder Babovic

Sevilla heeft Real Zaragoza zonder al te veel moeite verslagen. De Andalusiërs dankten de zege mede aan voormalig Feyenoorder Stefan Babovic, die twee keer geel kreeg. Het werd 4-0.

Verdediger Coke opende de score voor Sevilla na 28 minuten. Zo'n honderdtachtig seconden later hield Babovic zijn tegenstander vast, waarvoor hij zijn tweede gele kaart te zien kreeg. Babovic maakte in het seizoen 2009/10 deel uit van de selectie van Feyenoord (tien competitieduels, een doelpunt).

Na de rode kaart voor de middenvelder kregen Glenn Loovens (die de hele wedstrijd speelde) en zijn collega-verdedigers het steeds drukker. Dat het in de tweede helft binnen zestien minuten nog drie goals om de oren kreeg, kon de defensie niet voorkomen. Achtereenvolgens Coke, José Antonio Reyes en Álvaro Negredo bepaalden de eindstand op 4-0.

Hedwiges Maduro viel aan Sevilla-zijde in toen de overwinning al was veiliggesteld; na 67 minuten stond het namelijk 3-0. Door de zege stijgt Sevilla naar de tiende plaats (38 punten). Zaragoza staat maar twee punten boven de degradatiestreep in de Primera División.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.