Mahi ondanks gestaakte gesprekken langer bij Groningen

Reacties

FC Groningen heeft Mimoun Mahi tot medio 2019 aan zich gebonden. De aanvaller was in het bezit van een aflopend contract, maar de club had een optie om de verbintenis met twee jaar te verlengen.

Mahi ondanks gestaakte gesprekken langer bij Groningen

Dat was aanvankelijk echter niet de bedoeling. De 23-jarige Mahi is bezig aan een prima seizoen - hij scoorde al tien keer in de Eredivisie - en Groningen wilde hem daarom belonen met een geheel nieuw contract. Beide partijen slaagden er echter niet in elkaar te vinden.

'Een tijd terug hebben wij laten weten, dat wij Mahi het aanbod hebben gedaan een nieuw contract bij de club te tekenen. Hij heeft ons te kennen gegeven hierop niet in te gaan. Uiteraard respecteren wij deze keuze. Dit betekent dat wij nu de tweejarige optie in zijn huidige verbintenis zullen lichten', aldus algemeen directeur Hans Nijland op de clubsite.

Tegenover het langere verblijf van Mahi staat het vertrek van keeperstrainer Sierd van der Berg en jeugdspelers Glenn Bijl en Roland Baas. Het drietal had een aflopend contract en tekent geen nieuwe verbintenis. Groningen kwam er niet uit met Van der Berg, terwijl de club besloten heeft Bijl en Blaas te laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.