Maher gaat voor speelminuten bij Jong PSV

Reacties

Adam Maher staat voor zijn eerste optreden in Jong PSV. De 22-jarige middenvelder behoorde woensdag al niet tot de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren voor het Champions League-duel met Atlético Madrid (0-0) en mag zich nu opmaken voor het uitduel met Achilles '29.

Maher gaat voor speelminuten bij Jong PSV

Maher kwam dit seizoen twaalf keer in actie in de hoofdmacht van de regerend landskampioen. De vijfvoudig Oranje-international kwam vijf speelronden terug tegen Excelsior (3-1 winst) als invaller voor het laatst in actie. Toen gunde trainer Phillip Cocu hem negen minuten als vervanger van Jürgen Locadia.

PSV nam Maher in de zomer van 2013 over van AZ en in zijn eerste twee seizoenen kwam hij tot 26 en 31 competitieoptredens. Dit seizoen is hij echter voorbijgestreefd door Jorrit Hendrix en de aangetrokken Davy Pröpper en Marco van Ginkel. Woensdag zat Stijn Schaars wel bij de wedstrijdselectie en nam Maher plaats op de tribune bij de eerste confrontatie met Atlético Madrid.

Met Jong PSV gaat Maher vrijdagavond op bezoek bij Achilles '29. De Eindhovense beloften bezetten de elfde plaats in de Jupiler League, met een punt voorsprong op de nummer veertien uit Groesbeek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.