Maher en Guardado keren terug in de basis bij PSV

Reacties

Adam Maher keert zondagmiddag terug in de basis bij PSV. De 22-jarige middenvelder is tegen SC Cambuur de vervanger van de geschorste Davy Pröpper. Ook Andrés Guardado en Gastón Pereiro verschijnen aan de aftrap.

Maher en Guardado keren terug in de basis bij PSV

Maher kwam de laatste maanden vooral in actie namens Jong PSV. In 2016 liet trainer Phillip Cocu hem alleen tegen Excelsior en AZ tien minuten meedoen als invaller. Bij afwezigheid van Pröpper en de geblesseerde Jorrit Hendrix mag de aanvallende middenvelder voor het eerst sinds 8 november (thuis tegen FC Utrecht) aan de aftrap verschijnen in de Eredivisie.

Behalve de verrassende basisplaats van Maher, die volgens directeur Toon Gerbrands beter kan vertrekken, zijn de terugkeer van Guardado en Pereiro de andere twee wijzigingen in de opstelling van PSV. De Mexicaanse middenvelder is hersteld van zijn hamstringblessure en houdt Stijn Schaars op de bank. De Uruguayaanse aanvaller krijgt de voorkeur boven Jürgen Locadia.

PSV moet vanaf 14.30 uur niet alleen winnen, maar liefst ook aan het doelsaldo werken in de titelstrijd met Ajax. Volg de ontwikkelingen live in onze weblog.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.