Magistrale Di María wijst PSG de weg tegen Troyes

Reacties

De supporters in het Parc des Princes hebben tegen Troyes kunnen genieten van Ángel Di María en Zlatan Ibrahimovic. De aanvallers van Paris Saint-Germain hadden een belangrijk aandeel in de simpele zege: 4-1.

Magistrale Di María wijst PSG de weg tegen Troyes

Het verzet van Troyes werd in de twintigste minuut gebroken door een wonderschone pass van Di María. De Argentijn gaf vanaf de linkerflank een perfecte assist met de buitenkant van zijn linkervoet. Edinson Cavani maakte het met een volley af: 1-0.

Ook aan de tweede goal van de Parijzenaars ging een kunststukje vooraf. Zlatan Ibrahimovic gaf de bal in het strafschopgebied met een sleepbeweging mee aan Lucas Moura, die gevloerd werd. De Zweed schoot de pingel zelf binnen. Ibrahimovic maakte daarmee zijn 85ste competitiegoal voor PSG, een evenaring van het clubrecord van Mustapha Dahleb.

Gregory van der Wiel speelde de hele wedstrijd mee bij PSG. De rechtsback zag dat ook Layvin Kurzawa deelde in de feestvreugde. Vanaf twintig meter schoot Kurzawa met veel effect raak. De achttienjarige invaller Jean-Kevin Agustin maakte er 4-0 van, na een fout van doelman Paul Bernardoni. In de extra tijd redde Thomas Ayasse de eer van Troyes: 4-1.

Door de simpele zege nestelt PSG zich nog wat steviger aan kop in de Ligue 1. Na vijftien duels heeft de ploeg van trainer Laurent Blanc 41 punten, zestien punten meer dan nummer twee Olympique Lyon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.