Magere oefenzege Feyenoord, gelijkspel Vitesse

Reacties

Feyenoord heeft met moeite ook de tweede oefenwedstrijd in een zege omgezet. Vitesse begon de voorbereiding met een gelijkspel.

Magere oefenzege Feyenoord, gelijkspel Vitesse

Feyenoord ontsnapte aan een blamage tegen VOC. De Rotterdamse hoofdklasser verloor slechts met 1-0 van de Eredivisionist. 'Ik kijk kritisch naar dit soort wedstrijden. Het eerste uur was acceptabel, maar in de laatste fase had de tegenstander zelfs nog gelijk kunnen maken', zei trainer Fred Rutten op de website van Feyenoord.

Ruud Vormer tekende voor de enige treffer, maar keeper Ronald Graafland had zijn aandeel in het succes met enkele knappe reddingen in de slotfase. Graziano Pellè, die op weg is naar Southampton, maakte na ruim een uur zijn entree.  

Koud een week in training was voor Vitesse een overwinning te hoog gegrepen tegen het Belgische Cercle Brugge. De Arnhemse formatie kwam bij het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Tegen Cercle Brugge tekende Zakaria Labyad uit een strafschop voor de Vitesse-gelijkmaker.          

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.