Magath wil niet weten hoe degradatie voelt

Reacties

Twee duels heeft Fulham nog om degradatie uit de Premier League te voorkomen. Manager Felix Magath is een 'beetje bang' voor deze dreigende nieuwe ervaring.

Magath wil niet weten hoe degradatie voelt

Fulham staat voorlaatste en heeft overwinningen nodig tegen Stoke City en Crystal Palace om nog kans te maken op het verlengen van het verblijf op het hoogste niveau. The Cottagers zijn afhankelijk van andere clubs om niet na dertien jaar af te dalen naar het Championship.  

Voor Magath zou het een nieuwe ervaring zijn. 'Ik ben nog nooit gedegradeerd. Ik ben er wel een beetje bang voor. Ik wil ook niet weten hoe het voelt', zei de Duitser, die werkte bij onder andere Hamburger SV, VfB Stuttgart, Bayern München en VfL Wolfsburg. 'Maar ik denk dat dat twee zeges genoeg zullen zijn voor handhaving.'

Magath herhaalde dat zijn toekomst op Craven Cottage ligt. 'Ook als we degraderen, blijf ik Fulham trouw. Ik ben hier naartoe gekomen om een nieuwe ploeg op te bouwen', zei de opvolger van René Meulensteen, die op zijn beurt dit seizoen de ontslagen Martin Jol verving.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.